Juhlatila

Heinäsuoja on Kesäajan juhla-ja tapahtumatila keskellä maalaismaisemaa

Juhlatila Heinäsuoja

Rustiikkinen tila Perhejuhliin, kokouksiina ja tapahtumiin.

Olipa kerran vanha heinälato, romuvarastoksi muuttunut ja surullisen yksinäinen. Niin kuin monella vanhalla maatilalla, niin se löytyi meiltäkin ja vieläpä omasta pihasta. Vuonna 2021 tarvitsimme lisätilaa omiin perhejuhliimme ja huomasimme tallin kauniit puitteet ja mahdollisuudet, kaiken sen valtavan tavaramäärän taakse piiloutuneena. Hetken inspiraation seurauksena syntyi juhlatila nimeltään Heinäsuoja.
Tänä päivänä pihapiirissämme sijaitseva Heinäsuoja tarjoaa rouhean rustiikkisen tilan mille tahansa kesäajan perhejuhlille, kokouksille ja tapahtumille. Sisätilaan ja sen parvelle saadaan katettua pöydät n. 60-70 hengelle. Rakennuksen aurinkoiseen päätyyn viljasiilon tilalle, aivan laitumen viereen on rakennettu katettu terassi 30 hengelle. Vanhassa hevostallissa palvelee baari. Heinäsuoja, terassi ja osa piha-alueesta on anniskelualuetta, joten juomat juhliin ovat tilattavissa meidän kauttamme.
Heinäsuojaa ja sen varustelua on vuosi vuodelta kehitetty toimivammaksi palvelemaan monipuolisesti erilaisia tarpeita. Tilasta ja meiltä löytyviä somisteita saa vapaasti käyttää ja vanhaa pihapiiriä sopii muutenkin hyödyntää vaikka juhlapotrettien miljöökuvauksissa. Tila muuntuu somistamalla moneksi, aina tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.
Rengintupa ja sen hämyinen vanha puulämmitteinen sauna on vuokrattavissa myös erikseen pieniin illanviettoihin. Mökin tuvan pöydän ääreen mahtuu mukavasti n.10 hlöä ja saunan lauteille max 5-6 löylyttelijää kerrallaan. Pienen kävelymatkan päässä sijaitsevan Vuojoen uomaan voi pulahtaa löylyjen välissä. Rengintupa ei ole anniskelualuetta. Voit siis halutessasi tilata saunaillan syötävät talosta ja tuoda mukanasi omat saunajuomat!
Kysy tarjousta tiloihin ja ruokapalveluihin juuri Sinulle räätälöidystä paketista! Olemme tarvittaessa apuna järjestelyissä aina tarjoiluista loppusiivouksiin. Käytämme tarjottavien valmistamisessa sesongin ja saatavuuden mukaisia raaka-aineita, läheltä ja mieluiten luomua. Isompien tarjoilujen järjestämisessä kanssamme yhteistyössä toimivat Willman`s Catering, R-Ruoka Ritva Rahikkala tai juuri Sinun valitsemasi pitopalveluyrittäjä.