Muu toiminta

Tiloja juhliin ja yrittämiseen

Ohelanaukeen muu toiminta
Muu toiminta

Tiloja juhliin ja yrittämiseen

Kehitämme toimintaamme aktiivisesti ja olemme avoimia kaikenlaiselle uudelle ja erilaiselle yhteistyölle.
Tilalla toimii vuokratiloissa Tmi Mirva Rantala lampaineen ja koirineen.  Mirva tarjoaa koirakoille perinteisen paimennuksen (Traditional Style) koulutusta. Paimennusten ohella Mirva hieroo hevosia ja koiria sekä työskentelee tarvittaessa navetan puolella.  Vieraile Mirvan Facebook -sivulla!
Muu toiminta

Jooga

Hei! Olen joogaopettaja Minni Vierola. Rakastan luontoa, lapsia, elämää! Aika joogamatolla on tarjonnut minulle arvokkaita tyyneyden hetkiä samaan tapaan kuin hetket luonnon helmassa; metsän hiljaisuus, tuulessa keinuvan vilja tai veden virtaus - ajatukset ovat tyyntyneet ja olen oppinut nauttimaan hiljaisuudesta.
Yhdistänkin mielelläni luonnon elementtejä tuntien teemoihin, oppilaani ovat kertoneet että joogatunneillani on mukava kuunnella juttujani ja matalaa, rauhallista ääntäni. Toivon Sinullekin levollista kokemusta oman kehon voiman ja levon äärellä, toivottavasti tapaamme joogamatolla Ohelan heinäsuojassa ensi kesänä ♡
Ohelanaukeen muu toiminta
Ohelanaukeen muu toiminta
Muu toiminta

YMIS Panimo

YMIS Panimo valmistaa käsityöläisoluita tinkimättömästi ja rakkaudella, paikallisten tarinoiden pohjalta.
YMIS Panimo on Ohelanaukeen vanhassa maitohuoneessa toimiva käsityöläispanimo, jonka tankeissa virtaavat paikalliset tarinat. Haluamme tuoda rakasta kotiympäristöämme ihmisten tietoisuuteen rakentamalla mieleenpainuvimmille paikallisille tarinoille omat oluensa.
Ohelanaukeen myymälän yhteyteen perustettavasta kaupastamme voit pian ostaa käsityöläisoluet mukaasi. Myös panimokierrokset ja maistatukset ovat mahdollisia järjestää niin halutessasi.