Muu toiminta

Tiloja juhliin ja yrittämiseen

Ohelanaukeen terassi
Muu toiminta

Tapahtumia ja juhlia

Järjestämme tilalla kesäisin erilaisia tapahtumia. Useimmiten näiden pääroolissa ovat sydäntämme lähellä olevat asiat eli musiikki ja ruoka, yhdessä tai erikseen. Välillä ”haikkuterassi” on avoinna lyhyelläkin varoitusajalla.
Seuraa ajantasaista infoa tapahtumista somekanavillamme:
Ohelanaukeen Facebook sekä Ohelanaukeen Instagram.
Ohelanaukeen muu toiminta
Muu toiminta

Joogaa maaseudulla

”Hei, olen joogaopettaja Minni Vierola. Rakastan luontoa, lapsia, elämää! Aika joogamatolla on tarjonnut minulle arvokkaita tyyneyden hetkiä samaan tapaan kuin hetket luonnon helmassa; metsän hiljaisuus, tuulessa keinuva vilja tai veden virtaus -ajatukset ovat tyyntyneet ja olen oppinut nauttimaan hiljaisuudesta.
Yhdistänkin mielelläni luonnon elementtejä tuntien teemoihin. Oppilaani ovat kertoneet että joogatunneillani on mukava kuunnella juttujani ja matalaa, rauhallista ääntäni. Toivon Sinullekin levolllista kokemusta oman kehonvoiman ja levon äärellä. Toivottavasti tapaamme joogamatolla Ohelan Heinäsuojassa ensi kesänä.”
Kirppuvuoren laavu ja metsäpolku
Muu toiminta

Kirppuvuoren laavu ja metsäpolku

Luonnon rauhassa mielikin rauhoittuu.
Maallamme sijaitseva Kirppuvuoren laavu rakennettiin yhteistyössä Pohjoisen Korpilahden Yhteistyöyhdistyksen kanssa kesällä 2023. Laavu on kaikkien luonnossa liikkujien vapaasti käytettävissä. Laavu sopii kokonsa puolesta vaikka yöpymiseen. Korkean mäen päältä laavulta on mukavat näkymät Ohelanaukeelle ja aina kauas Tikkalasta eteenpäin. Merkattu metsäpolku Ohelanaukeelta kiipeää kohti laavua ja matkaa kertyy perille noin 900m. Parkkipaikka autoille on Petäjävedentien varrella pellon reunassa. Paikoin haastavan maaston ja korkeuserojen vuoksi polku ei sovellu liikuntarajoitteisille.
Ohelanaukeen muu toiminta
Muu toiminta

YMIS Panimo

YMIS Panimo valmistaa käsityöläisoluita tinkimättömästi ja rakkaudella, paikallisten tarinoiden pohjalta.
YMIS Panimo on Ohelanaukeen vanhassa maitohuoneessa toimiva käsityöläispanimo, jonka tankeissa virtaavat paikalliset tarinat. Haluamme tuoda rakasta kotiympäristöämme ihmisten tietoisuuteen rakentamalla mieleenpainuvimmille paikallisille tarinoille omat oluensa.
Ohelanaukeen myymälän yhteydessä sijaitsevasta myymälästämme voit  ostaa käsityöläisoluet mukaasi. Myös panimokierrokset ja maistatukset ovat mahdollisia järjestää niin halutessasi. Ota meihin yhteyttä Facebookin kautta!