Suoramyynti

Tilalla tuotettua, läheltä Sinua

Laadukkaasti ja eettisesti tuotettua lähilihaa
Suoramyynti

Lähellä tuotettua

Herkullinen ruoka ja raaka-aineiden alkuperä ja tuotantotapa ovat olleet perheessämme aina tärkeitä asioita, niin juhlassa kuin arjessa. Kun syödään lihaa, pidetään huoli siitä että se on laadukkaasti ja eettisesti lähellä tuotettua.
Halutessaan kuluttaja saa tietää nimestä lähtien eläimen koko tarinan. Tästä ajatuksesta aikanaan sai alkunsa tilan suoramyyntiin keskittynyt farmiputiikki. Maku edellä ja läheltä.
Tilan lihatuotteita saa raakakypsytettynä, pakasteena ja jalosteina. Eläimet teurastetaan Jyväskylässä ja lihan käsittelyn tekee tilausten pohjalta ammattitaidolla Kivijalka Butchery.
Ajan tasalla olevaa valikoimaa voi kysyä soittamalla tai sähköpostilla. Otathan huomioon että tiettyjä osia, esim. fileitä on rajallisesti saatavilla  joten ennakkoon varaamalla varmistat ostoksesi. Haluamme palvella hyvin ja kuuntelemme tarkoin asiakkaiden toiveita. Otamme vastaan tietyn määrän varauksia seuraavasta eläimestä jo ennen teurastusta. Kysy myös isompien määrien kotiinkuljetusta Jyväskylän alueella.
Farmiputiikissa maksuvälineenä käy kortti ja mobilepay.  Emme ole avoinna säännöllisesti. Aukioloajoista saa tietoa facebookista tai instagramista ja kotona ollessamme ovi aukeaa sovitusti ennakkoon pirauttamalla.