Suoramyynti

Laadukkaasti ja eettisesti tuotettua

Laadukkaasti ja eettisesti tuotettua lähilihaa
Suoramyynti

Lähellä tuotettua

Herkullinen ruoka ja raaka-aineiden alkuperä ovat perheessämme olleet aina tärkeitä asioita, niin arjessa kuin juhlassa. Kun syödään lihaa, pidetään huoli siitä, että se on laadukkaasti ja eettisesti lähellä tuotettua.
Halutessaan kuluttaja saa tietää nimestä lähtien eläimen koko tarinan. Tästä ajatuksesta alkunsa sai tilan oma lihan suoramyyntiin keskittynyt farmiputiikki. Maku edellä ja läheltä.
Pihaton yhteydessä olevasta putiikistamme saa oman tilan lihatuotteita, tuoreena ja pakasteena. Eläimet teurastetaan Jyväskylässä ja lihan käsittelyn toivomusten mukaan ammattitaidolla hoitaa Kivijalka Butchery.
Ajan tasalla olevaa valikoimaa ja seuraavaa erää voi kysyä soittamalla tai sähköpostilla. Otathan huomioon, että tiettyjä osia kuten fileitä on rajatusti saatavilla, joten ennakkoon tilaamalla varmistat ostoksesi. Haluamme palvella hyvin ja kuulostelemme tarkoin asiakkaiden toiveita.
Putiikissa maksuvälineenä käy kortti, käteinen ja mobilepay.  Aukioloajoista löydät lisätietoa facebookista ja instagramista, mutta kotona ollessa ovi aukeaa sovitusti etukäteen pirauttamalla.
Kysy myös isompien määrien kotiinkuljetusta Jyväskylän alueella.