Majoitus

Makeita unia,lempeitä löylyjä, maalaisaamiaista

Ohelanaukeen majoitus
Majoitus

Täällä mieli lepää

Miltä kuulostaisi yöpyminen aidossa maalaisympäristössä ja herätä linnun lauluun?
Pihapiirissämme olevan 1800-luvun aittarakennuksen aitoista kaksi on majoituskäytössä kesäisin, touko-syyskuun välisenä aikana. Aitoissa nukutaan makeasti ikivanhojen hirsien suojassa hämärässä. Kesäkuumalla hirret pysyvät miellyttävän viileinä ja toisaalta kelien viiletessä ne pitävät lämpönsä. Aitat ovat sähköistettyjä. Kiltit lemmikit ovat sallittuja vieraita.
Aitta 1, Kammarvuori: parisänky
Aitta 2, Mansikkamäki: parisänky, lisäksi 150 cm lastensänky.
Lähistöllä sijaitsevan pienen Vuojoen rannalla voi yöpyä Tentsile puuteltassa. Yö luonnon keskellä puihin kiinnitetyssä roikkuvassa teltassa on vertaansa vailla oleva elämys! Teltassa majoittuu mukavasti 2-3 hlöä.
Lammen rannalla on lisäksi on kaksi Hammock-riippumattoa jotka teltan tavoin on varustettu sadesuojalla ja hyttysverkolla. Pihaan on matkaa vain reipas 100 metriä mutta majoitteet on sijoitettu niin että jokainen on täysin omassa rauhassaan.
Tilauksesta viehättävään kahviaittaan katetaan kunnon maalaisaamiainen. Telttamajoittujilla on mahdollista saada myös aamiaiskori. Kahviaitassa on majoittujien käytössä jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja astioita. Yöpyjillä on mahdollisuus saunoa iltaisin idyllisessä pihasaunassa. WC löytyy pihan vanhasta navetasta.

Mökki

Läheisen Viljasjärven rannalla viihtyisä sähköistetty kesämökki pariskunnalle tai pienelle perheelle. Mökissä on parisänky ja lisäksi aitta jossa parisänky. Vesi pumpulla järvestä saunaan, käyttövesi on tuotava mukana ja täydennystä voi hakea tilalta.  Hyvä hiekkaranta soveltuu myös lapsille. Vuokrataan mieluiten viikoksi kerrallaan. Kysy vapaita viikkoja sekä lisätietoja mökistä!