Majoitus

Makeita unia, lempeitä löylyjä, maalaisaamiaista

Ohelanaukeen majoitus
Majoitus

kesäajan aitta-ja mökkimajoitusta maaseudun rauhassa

Pihapiirissämme olevan 1800-luvun aittarakennuksen huoneet ovat saaneet uuden arvoisensa elämän majoituskäytössä kesäisin. Aitoissa nukutaan makeasti hämärässä, tarinoita huokuvien ikivanhojen hirsiseinien suojassa. Kesäkuumalla aitat pysyvät pitkään miellyttävän viileinä ja toisaalta kelien viiletessä ne pitävät hyvin lämpönsä. Aitat ovat sähköistettyjä ja varustettu lämpöpattereilla.
Ohelanaukeen majoitus
Aitta 1, Kammarvuori, romanttinen huone 160cm parisängyllä.
Aitta 2, Leppävuori, 120cm sänky, lastensänky ja pinnasänky
Aitta 3, Mansikkamäki, kaksi erillistä 80cm sänkyä.
Aitta 4, Vilja-aitta, yhdelle hengelle
Huomaathan että Leppävuori-ja Vilja-aittoja ei löydy Airbnb:stä. Kyseiset aitat ovat extrahuoneita isompia seurueita, perheitä sekä tapahtumia varten. Nämä ovat varattavissa vain suoraan meiltä.
Etukäteen tilattuna on mahdollista aloittaa aamu kunnon maalaisaamiaisella. Rengintuvassa on majoittujien käytössä myös jääkaappi, kahvin-ja vedenkeitin sekä astioita omia eväitä varten. Majoittumiseen sisältyy aina saunavuoro, pihasaunan leppoisissa löylyissä. Liinavaatteet sisältyvät hintaan.

Kesämökki

Ohelanaukeen majoitus
Läheisen puhdasvetisen Viljasjärven rannalla on sievä ja viihtyisä perinteinen kesämökki pariskunnalle tai pienelle perheelle. Mökissä on 140cm parisänky, levitettävä sohva ja lisäksi parisängyllinen aitta. Kompostoiva puusee. Mainio hiekkaranta uimiseen ja vesileikkeihin. Käytössä on myös soutuvene ja 2 kpl suppilautoja.