Majoitus

Makeita unia,lempeitä löylyjä, maalaisaamiaista

Ohelanaukeen majoitus
Majoitus

Täällä mieli lepää

Elämyksellistä majoitusta aitoissa ja pihapiirin läheisyydessä.
Pihapiirissämme olevan 1800-luvun aittarakennuksen huoneet ovat saaneet uuden arvoisensa elämän majoituskäytössä kesäisin. Aitoissa nukutaan makeasti ikivanhojen hirsien suojassa hämärässä. Kesäkuumalla hirret pysyvät miellyttävän viileinä ja toisaalta kelien viiletessä ne pitävät lämpönsä. Aitat ovat sähköistettyjä. Kiltit lemmikit ovat sallittuja vieraita.
Aitta 1, Kammarvuori: romanttinen huone 160cm parisängyllä. Varustettu lämpöpatterilla.
Aitta 2, Leppävuori: 120cm sänky, lastensänky sekä pinnasänky.
Aitta 3, Mansikkamäki: kaksi erillistä 80cm sänkyä. Varustettu lämpöpatterilla.
Huomaa että Leppävuori-huonetta ei löydy Airbnb:stä, kyseessä on ”extra-huone” perheitä/isompia seurueita varten ja varattavissa vain suoraan tilalta.
Glamorous Camping
Glamorous Camping eli luksustason telttailua luonnossa tarjoaa lammen rannalla uusi glamping-telttamme! Tämä on juuri Sinulle jota perinteinen telttailu makuupusseineen ei innosta. Glamping-teltta vie telttailun aivan uudelle tasolle tilavuutensa, mukavuutensa ja yksityiskohtiensa ansiosta. Kauniisti sisustetussa, tilavassa ja hengittävässä teltassa nukut parisängyssä pellavalakanoissa. Suositellaan lämpimästi erityisesti pariskunnille!
Pienen kosken kohinassa sijaitsee Tentsile-telttamme. Yö luonnon helmassa, leijuvassa teltassa ylämaan nautojen laiduntaessa viereisellä pellolla on vertaansa vailla oleva elämys! Teltta on varustettu hyttys-ja sadesuojalla. Tentsilessä yöpyy mukavammin max 2 aikuista.
Vuojoen varrella suloisiin uniin koivujen katveessa on lisäksi kaksi Hammock-riippumattoa jotka teltan tavoin on varustettu sadesuojalla ja hyttysverkolla.
Huomaathan että ainoastaan aittahuoneet ovat sallittuja lemmikkieläimille.
Kaikkiin majoituksiin sisältyy saunavuoro iltaisin idyllisessä pihasaunassa. Lammen viileään veteen suojaisalla rannalla on ihana käydä pulahtamassa milloin vain haluat.
Tilauksesta Heinäsuojaan tai pihatupaan katetaan yöpyjille kunnon maalaisaamiainen. Telttamajoittujien on mahdollista saada myös aamiaiskori
Pihatuvassa on majoittujien käytössä jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja astioita omia eväitä varten.

Mökki

Läheisen puhdasvetisen Viljasjärven rannalla on sievä ja viihtyisä sähköistetty kesämökki pariskunnalle tai pienelle perheelle. Mökissä on 140cm parisänky, levitettävä sohva ja lisäksi parisängyllinen aitta. Kompostoiva puusee. Mainio hiekkaranta uimiseen ja vesileikkeihin. Soutuvene ja 2 kpl suppilautoja käytettävissä.
Kaikista majoituksista varaukset ja lisätiedustelut Merviltä tai Airbnb:n kautta.